Μενού

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Greek Skies - Πάνος Φιλίππου

Ο φωτογράφος Πάνος Φιλίππου δημιούργησε  ένα καταπληκτικό timelapse, απλώνοντας σε ένα πολύχρωμο οπτικό καμβά τους ελληνικούς ουρανούς.

Το project αποτελεί φόρο τιμής στον πατέρα του, ενώ για την ολοκλήρωση του
χρειάστηκαν 365 μέρες, 55.000 φωτογραφίες, 825 λήψεις, 8400χλμ. και 650 ώρες 
επεξεργασίας. 

 Το έργο του συμπεριλήφθη στην επίσημη επιλογή των Los Angeles Independent Film Festival Awards για τον μήνα Δεκέμβριο 2015 και τελικά κέρδισε το βραβείο Best of the Fest των Hollywood International Independent Documentary Awards (HIIDA).

Ο ίδιος λέει συγκεκριμένα:  

"Το Time Lapse video "Greek Skies" που ξεκίνησα προσπαθώντας να αποτυπώσω με μοναδικό τρόπο τους ουρανούς της Ελλάδας μας, το αφιέρωσα στον πατέρα μου, Κωνσταντίνο, ο οποίος πέθανε από καρκίνο αλλά και σε όσους έχουν πολεμήσει με τον καρκίνο ή ακόμη πολεμούν ενάντια σε αυτή την επάρατο νόσο. Σκοπός μου είναι να ιδρύσω και να ξεκινήσω στην Ελλάδα με ανθρώπους που γνωρίζω από το εξωτερικό ένα κανάλι το οποίο θα βοηθά αυτούς που έχουν την ανάγκη οποιασδήποτε μορφής κατά τον άνισο αυτό αγώνα. Ήδη κάποια πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους κι ευελπιστώ στον δρόμο να βρεθούν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι θα συνδράμουν σε αυτό".

Η επίσημη σελίδα του ίδιου εδώ

 

Απολαύστε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου